Lords of the Sound. Краще за 5 років

Lords of the Sound. Краще за 5 років

Концерти

Після феєричного аншлагу на Морвокзалі у Одесі, 13 жовтня 2019 року Lords of the Sound повертається щоб зіграти "Краще за 5 років! на БІС!"

Просто і змістовно називається нова концертна програма від сучасного оркестру Lords of the Sound. Адже Лорди святкують свої перші 5 років насиченого творчого шляху! І їм точно є, що святкувати. Адже проект став одним з найбільш затребуваних музичних колективів нашої країни, відіграючи численні концерти в Україні та за кордоном, співпрацюючи з артистами світової величини.

За цей час музиканти встигли проявити себе в абсолютно різних амплуа, подарувавши нам найрізноманітнішу музику. Вони стали першими впроваджувати запальний формат оркестрових концертів, відходячи від стереотипного академізму.

Та візитівкою майстерного колективу, їх відправною точкою є музика з кінофільмів. І цього разу для своїх дорогоцінних глядачів Лорди зібрали найтоповіші саундтреки! Це - кінохіти, які не мають терміну придатності, ставши класикою кінематографу: Шерлок Холмс , Реквієм за мрією , Кримінальне чтиво , Матриця , Скажений Макс , Мулен Руж , Термінал , Міссія нездійсненна , 007 , Майстер і Маргарита , Професіонал , Поліцейська академія , Щелепи , Одного разу в Америці , Найвеличніший Шоумен та інші.

Концерти Lords of the Sound наповнені красою симфонічного звучання улюблених композицій, драйвом рок-гуртів, яскравими візуальними ефектами, потужними вокальними партіями солістів та хору, енергією та нестримним позитивом всього колективу!

Молоді, запальні, артистичні Lords of the Sound занурять вас у дійство та наситять вибуховими емоціями 13 жовтня 2019 у Одеському українському театрі на концерті «Краще за 5 років»!

В концерті приймають участь музиканти оркестру Lords of the Sound.

Солісти: Ярослав Радіоненко та гості шоу.

Диригенти: Шахрох Фатхізаде, Віталій Саражинський.

Продюсер: Андрій Новаторов. Будь в курсе актуальных событий

Партнери