Поль Манондіз «Le Concert»

Поль Манондіз «Le Concert»

Концерти
День св. Валентина

Внимание! В связи с объявленным карантином на территории Украины, событие перенесено на 07.03.2022. Все билеты, приобретенные на 23.12.2020 и на 13.02.2021 остаются действительными! В данном случае возврат денежных средств за билеты не предусмотрен. Спасибо за понимание!!!

 

В Великій Залі Одеської Філармонії відбудеться концерт французького співака Поля Манондіза, який представить свою прем’єрну концертну програму «LeConcert». У концерті прозвучать партії з найкращих французьких мюзиклів. Артист - володар “Золотого призу” Брюсельської консерваторії та заслужений діяч естрадного мистецтва України.  Поль Манондіз - перший європейський співак, який отримав таке звання. І це не випадковість. Адже заради кохання співак і композитор залишив рідну Францію, переїхав до України і навіть заспівав українською мовою!

Прем’єрна програма «Le Concert»

Ця історія відображена у кліпі на композицію “Зацілую”, який набрав вже більше 4-ох мільйонів переглядів. Шарм, ліризм та мелодійність Поля Манондіза знайшли чимало шанувальників серед українців і програма «Le Concert» - це подарунок для усіх прихильників якісної французької музики.

Пристрасть, кохання, витонченість і елегантність  переплетені у піснях Поля Манондіза у один вишуканий візерунок. Це справжнє музичне задоволення, від якого не можна відмовитись! Щоб потрапити на концерт Поля Манондіза в Одесі, купуйте квитки на нашому сайті і в касах міста. Ціна квитків від 270 до 1450 гривень.

Де почути справжнього французького шансоньє в Одесі? На концерті Поля Манондіза!

Визнаний європейський співак

Композиції з кращих французьких мюзиклів

Шарм і пристрасть справжнього шансоньє

Поль Манондіз пісні:

  • Зацілую
  • В твоїх очах
  • Моя перша любов
  • Вирушали хлопці
  • Моя теща любить сало

Партнери