Uriah Heep

Uriah Heep

Концерти
Музкомедія

Uriah Heep почали грати наприкінці 60-х, коли зароджувався та набирав світової слави хард-рок. Насправді, через шалену популярність стилю, у ті роки виникали сотні гуртів, але лише одиниці з них змогли пронести свою музику крізь роки — від альбомів скромними накладами до мільйонних продажів, від маленьких місцевих майданчиків і до найбільших стадіонів світу. І Uriah Heep — одні з них.

За пів сторіччя власної історії вони встигли чимало. 24 студійні альбоми, які накладом в понад 45 мільйонів копій розійшлися по всьому світу. Понад 4000 концертів у 60 країнах світу, 21 офіційний концертний-альбом і 17 відео. Вони їздили в тури для підтримки інших музикантів, і цілком можливо, що саме завдяки їм ми досі слухаємо Kiss, ZZ Top та багатьох інших.

Звісно, за ці 50 років музичний світ сильно змінився. Але Gypsy, Lady In Black, Easy Livin ', Stealin' і безліч інших не менш чудових хітів, які звучать у плейлистах мільйонів людей з усього світу саме у виконанні Uriah Heep — це вже класика, яку ми слухатимемо та цінуватимемо ще щонайменше пів сторіччя.

Партнери