Ian Gillan

Ian Gillan

Легенда року Ян Гіллан приїжджає до Одеси з репертуаром групи Deep Purple, щоб дати унікальний концерт. Музикант з неповторним голосом підготував для вас дивовижне шоу! Ян Гіллан буде виступати на одній сцені з групою Дона Ейрі і Одеським симфонічним оркестром під керівництвом Стівена Бентлі-Кляйна. Прозвучать такі хіти, як Smoke on the Water, Black Night, Perfect Stranger. Виступ пройде у супроводі групи Papa Le Gál.

Унікальний голос Гіллана можна впізнати з перших же секунд. Талановитий музикант народився в Хаунслоу (Англія). На початку творчого шляху великий вплив на Гіллана справила творчість молодого Елвіса Преслі, а також Little Richard, Buddy Holly та інших популярних виконавців того часу. Під час свого становлення як виконавця він експериментував з великим діапазоном різних музичних стилів, популярних у Великобританії в 60-і роки.

Ян Гіллан зустрів Роджера Гловера в 1965 році, коли приєднався до групи Episode Six. Вони вдосконалювали свою майстерність в турах з групою Dusty Springfield, проводячи по 5 концертів за ніч, а по вихідним дням — і по 8! До Deep Purple Гіллан приєднався в 1969 році. На той момент група ставала дедалі популярнішою, і рок-музикант взяв участь у запису ряду успішних композицій, таких як Fireball, Machine Head і Who Do We Think We Are. Гіллан виконував роль Ісуса Христа у рок-опері «Ісус Христос — суперзірка», записаній в лондонській студії. Великий прорив він зробив в 80-і роки, коли вирушив з концертами у світове турне на нові території. Музикант також виконав роль Чарльза Дарвіна в запису Bolland & Bolland «Дарвін – еволюція». Легенда року двічі виконував арію Nessun Dorma спільно з Luciano Pavarotti.

Гіллан досі дає масштабні концерти на найбільших світових майданчиках по всьому світу спільно з Deep Purple і як сольний виконавець (в минулому році він відвідав 48 країн!). У вас буде унікальна можливість побачити чудове шоу Яна Гіллана 10 листопада в Одесі.

Не пропустить дивовижний концерт легенди року на сцені знаменитого одеського театру!

 

Дополнительно, к стоимости билета, взымается сервисный сбор в размере 1% от стоимости. 

Партнери